Лекарите от сливенската болница продължават да се борят за живота

...
Лекарите от сливенската болница продължават да се борят за живота
Коментари Харесай

Касапницата в сливенското село Трапоклово била предизвестена

Лекарите от сливенската болница не престават да се борят за живота на простреляните мъж и жена от село Трапоклово. Състоянието им остава тежко, на командно дишане са. Все още има заплаха за живота им. Продължава интензивното им лекуване, може да се наложи втора интервенция.
Физически и душевен тормоз - подобен бил животът на 44-годишната Радост в дома на 64-годишния Петър Маринов, твърди нейната колежка Илиана Стоянова.
Радост и Петър се събрали преди две години. Тя е вдовица, неговата брачна половинка също умряла. Имат по две деца. Според приятелката й Радост живеела с непрекъснати закани за живота си.
Според кмета на селото никой в Трапоклово не подозирал какво се случва зад стените на дома им. До трагичната развръзка всички ги приемали като семейство за образец.
Системният тормоз принудил дамата да се изнесе в дома на родителите си в близкия град Стралджа. Тогава заканите ескалирали, а държанието на Петър станало рисково, споделя още приятелката на Радост, представена от bTV.
На 6 май двете дами били на работа, когато Петър Маринов пристигнал в крайпътното заведение. Бил нападателен и имал нож в колата си. Искал обяснени за какво Радост не му подвига телефона. Същата вечер мъжът отишъл и в дома на родителите й с ловна пушка в колата. Изплашена, дамата се обадила на тел. 112 и това я избавило.
Мъжът се върнал в крайпътното заведение във съдбовната заран на 12 май. Двете дами още веднъж били на промяна и Илиана станала очевидец на стрелбата против 44-годишната жена. След това Петър избягал назад в селото и отишъл при втората жертва – 58-годишен мъж. Стрелял по него, прибрал се в къщи и се самоубил на двора. Според полицията двата случая нямат връзка, а претекстовете за тежкото закононарушение са персонални.
Въпреки заканите, Радост не подала тъжба против Петър, тъй като се страхувала, че това ще го озлоби повече. Не послушала и околните си, които упорствали да отиде в полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР