Лекарите имат силата да променят живота на пациентите. Могат ли ...

Лекарите имат силата да променят живота на пациентите. Могат ли

Премиерният за България сериал „Спешен случай“ стартира по Bulgaria ON AIR


Лекарите имат силата да трансформират живота на пациентите. Могат ли обаче персоналните истории на нуждаещите се от помощ да трансформират живота на тези, които им оказват помощ още веднъж да се изправят на крайници? Зрителите на ще научат отговора на този въпрос с разтърсващия премиерен за България японски сериал „ Спешен случай “, който от 6 август ще се излъчва в ефира на малкия екран всяка събота и неделя от 22 часа.

Четирима млади и амбициозни лекари са назначени в медицински екип, който оперира с медицински хеликоптер, с цел да обезпечи нужната навременна помощ на всеки пациент. Във всеки епизод на премиерния за България японски сериал основните герои са изправени пред голям брой екстремни, комплицирани и непредвидени обстановки, които ще оставят феновете пред дребния екран без мирис. Разтърсващата история на „ Спешен случай “ наблюдава още какво въздействие върху четиримата лекари оказват обособените незабавни обстановки и персоналните истории на пациентите.

Премиерният за България японски сериал „ Спешен случай “ ще предложи на феновете на Bulgaria ON AIR един извънредно трагичен сюжет, в който се редуват извънредно динамични подиуми, непредвидени събития и обрати.

Какво се крие зад специфичните задачи на четиримата млади лекари и каква е цената на храбростта на медицинските експерти? Не пропускайте да научите в премиерния за България сериал „ Спешен случай “ – от 6 август, събота и неделя, от 22 часа, по Bulgaria ON AIR.

Източник: az-jenata.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg