Лекари, полицаи и пожарникари от цял свят се включват в

...
Лекари, полицаи и пожарникари от цял свят се включват в
Коментари Харесай

Лекари, полицаи и пожарникари се включват в „Тетрис” предизвикателство

Лекари, служители на реда и пожарникари от целия свят се включват в най-новата фикс идея в обществените мрежи - „ Тетрис " предизвикателство. То е въодушевено от известната игра. Идеята е екипите за бързо реагиране да покажат готовността си да се оправят във всяка обстановка. От Америка до Тайван незабавните служби се надпреварват да покажат, че макар хаоса на рисковите условия, в които работят, всеки детайл би трябвало да е навръх мястото си, каквото е и изискването на играта „ Тетрис ". Идеята е на служители на реда от Цюрих. Двама чиновници слагат цялото си работно съоръжение на земята в геометрична форма и лягат до него. Снимка, качена в обществените мрежи гласи: „ Ако постоянно сте желали да знаете какво има в патрулната кола - ето го ".

С хаштаг „ тетриспредизвикателство " хиляди техни сътрудници повтарят образеца им. Сред тях са и чиновници на реда от Швейцария.„ Няма нищо скрито в оборудването на един патрулиращ автомобил, употребен от служителите на реда. Идеята ни е по-скоро да покажем какво съставлява нашата работа. От какво имат потребност служителите на реда, когато патрулират и когато се отзовават на сигнали. Има и леко мигане към престъпността в града ни и по тази причина на фотографията добавихме и един апаш ", сподели полицейски представител.Сред другите провокации, обиколили света в последните години са „ Кики ", при което хора танцуват до колите си в придвижване, както и всеобщият танц „ Харлемшейк ".

В основата на множеството сходни начинания е търсенето на известност измежду близки и изцяло непознати, споделят специалистите по обществени мрежи.„ На това му споделяме „ обществена валута ". Често подобен вид провокации стават известни, защото в тях се влиза много елементарно и имаш обезпечен резултат от хората, които те следват ", уточни Ленко Йорданов.Не всички провокации обаче са единствено за развлечение. „ Някои потеглят със социално-благотворителна изгода, както беше с icebucketchallenge, което закупи необятна известност ", добави Йорданов.Пожарникарите и служителите на реда надалеч не са единствените, които би трябвало да реагират бързо при всяка рискова обстановка. Сред тях са новинарските екипи, които пътуват с цялостен боеприпас от техника и такъми - от камера и микрофон до осветяване, дъждобран и ботуши.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР