Лекари от всички точки на страната могат да се свързват

...
Лекари от всички точки на страната могат да се свързват
Коментари Харесай

Заработи онлайн платформа за обмен на информация от лекари за Covid-19

Лекари от всички точки на страната могат да се свързват неотложно между тях и да обменят опит за лекуването на пациенти с Covid зараза, с помощта на онлайн платформата. Виртуалното пространство е по концепция на Българската болнична асоциация и е основано безплатно от софтуерната компания " Ментормейт България “, чийто екип e подари. труда си по създаване на платформата, като собствен метод да се включат в битката с пандемията.

Форумът дава опция на лекари от разнообразни лечебни заведения и краища на страната да се поучават бързо, елементарно и безвредно по въпроси, свързани със спецификата на обособените случаи на пациенти с Covid зараза.

Незабавната реакция е извънредно нужна за навременното лекуване на другите случаи на пациенти, инфектирани с Covid. Лекарите постоянно се сблъскват с нови, непознати и характерни случаи на развиване на заболяването. Платформата им дава опция неотложно да откриват свои сътрудници, които към този момент са се сблъсквали с сходни образци.

Чрез форума доста се редуцира времето за изследване и могат да бъдат сортирани повече от едно мнение/опит/пример, обвързван с съответен случай.

Платформата е съобразена с всички условия на закона за отбрана на персоналните данни, а потребителите ѝ могат да бъдат само лекари, чиято идентичност се ревизира от админите при регистрация.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР