Лекари от видинската болница се борят за живота на пребит

...
Лекари от видинската болница се борят за живота на пребит
Коментари Харесай

Четирима спукаха от бой мъж във Видин, случайни минувачи го намерили да лежи безпомощен под дърво

Лекари от видинската болница се борят за живота на пребит мъж, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Случаят е от 30 септември. В 14.40 часа на тел. 112 постъпил сигнал за открит в безпомощно положение 37-годишен гражданин на Динково. Подателят на известието декларирал, че мъжът се намира под дърво на кръстовище в селото.
Малко след сигнала на мястото дошъл екип незабавни медици, които транспортирали с кола за спешна помощ мъжа до видинската болница и го настанили за лекуване - с заплаха за живота. 
В хода на подхванатото следствие криминалистите изяснили, че на потърпевшия е нанесен побой. 
По случая били арестувани двама пълнолетни локални поданици,  на други двама – малолетни, била предоставена полицейска протекция по Наредба I-51.  След отчет в Районна прокуратура – Видин на 1 октомври двама от тях - 19-годишен и 16-годишно момче, били привлечени в качеството на обвинени. С прокурорско разпореждане са арестувани за период до 72 часа и приведени в следствения арест. 
Работата по следствието продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане по чл.129, ал.2 от Наказателния кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР