Лекари от Обединените арабски емирства (ОАЕ) са пристигнали в Москва

...
Лекари от Обединените арабски емирства (ОАЕ) са пристигнали в Москва
Коментари Харесай

Лекари от ОАЕ са пристигнали в Москва заради Рамзан Кадиров?

" Лекари от Обединените арабски емирства (ОАЕ) са пристигнали в Москва поради влошеното здравословно положение на водача на Чечения  Рамзан Кадиров ", това съобщи живеещият в Израел някогашен съветски предприемач Леонид Невзлин (на снимката), представен от израелската медия Детали.

По думите на Невзлин медиците от арабската страна преди време са трансплантирали бъбрек на ръководителя на южната съветска самостоятелна република, само че пациентът е отхвърлил органа.

Според някогашния бизнесмен хирургическата намеса е била осъществена в ОАЕ. " Сега лекарите, присадили му органа, са в съветската столица и се грижат грижите за Кадиров ", сподели още Невзлин.

Да напомним, на 15 септември се появиха данни, че Кадиров е изпаднал в кома. Три дни по-късно в формалния му канал в " Телеграм " бе пуснато видео с него. Целта на обявата бе оборване на догатките за влошеното здраве на политика.

Според разбор на английската осведомителна организация " Скайнюз " фрагментите са инсталирани. Кадиров се разхожда в парка на резиденцията си в чеченската столица град Грозни под дъжда. В интервала 15 – 18 септември времето в Грозни бе слънчево ", написа медията от Обединеното кралство.

Невзлин (роден през 1959 година в Москва) бе бизнеспартньор на Михаил Ходорковски от края на 80-те години на предишния век до 2003 година През 2003 година Невзлин бе привикан в Генералната прокуратура на Русия за предоставяне на показания по отношение на обвинявания против различен съучастник на Ходорковски – Платон Лебедев. Невзлин обаче отпътува за Израел под претекст писане на докторска дисертация и по-късно получи поданство на Еврейската страна.

През 2008 година Невзлин бе наказан задочно в Русия за няколко убийства. Той дефинира решението на магистратите като дирижирано от съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР