Лекари от Клиниката по ортопедия на УМБАЛ-Бургас ще преглеждат безплатно

...
Лекари от Клиниката по ортопедия на УМБАЛ-Бургас ще преглеждат безплатно
Коментари Харесай

Ортопеди от УМБАЛ-Бургас ще преглеждат безплатно през октомври

Лекари от Клиниката по ортопедия на УМБАЛ-Бургас ще преглеждат гратис пациенти през месец октомври. Кампанията се провежда взаимно с медицинския център на болничното заведение „ Св. Николай Чудотворец “ и е отдадена на 20-годишнината на центъра .

Фокус на акцията са възрастните хора с продължителни болки, които изпитват усложнения в ставите . За безплатния обзор не се изисква направление от персонален доктор. За тях могат да се запишат авансово хора над 60 години , които имат някакви недоволства. Сред тях са болки в ставите – в таза, коленете, раменете, стъпалата, мъчно оживление, ограничаване в придвижванията.

Пациенти с към този момент заменени стави , които не престават да изпитват дискомфорт, болежка или други недоволства, също могат да се запишат за консултация.

Прегледите ще се реализират след авансово записване на час на тел. 0879 522490. Телефонът е деен всеки работен ден от 12:00 до 13:00 часа. Пациентите би трябвало да носят миналата здравна документи – епикризи и остарели проучвания, при положение, че разполагат с такива.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР