Лекари от болница Софиямед ще преглеждат безплатно деца и ученици

...
Лекари от болница Софиямед ще преглеждат безплатно деца и ученици
Коментари Харесай

Болница "Софиямед" организира безплатни прегледи на деца по повод старта на учебната година

Лекари от болница " Софиямед " ще преглеждат гратис деца и възпитаници в първите дни на новата образователната година, оповестява БНР.

Прегледите при педиатър и кардиолог ще са на 20 септември, при детски офталмолог - на 19-и и 20-и, при експерти УНГ - на 18-и и 19-и, а при детски нефролог - на 18 септември, оповестяват от ДКЦ " Софиямед ".
Целта е вярното лекуване на децата, сподели за " Хоризонт " доктор Иван Йорданов, шеф на " Уши, нос, гърло " (УНГ) в болничното заведение.

„ Това е една традиция, която сме основали преди четири години при разкриване на образователната година. Ние организираме тези профилактични прегледи, за вероятно да предпазим и да предотвратим развиването на дадени болести, т.е. деца, които имат проблеми с нощното дишане, с хъркането нощем, с проблеми в слуха, с проблеми във вниманието. Тези проблеми не се лекуват вярно, а се лекуват половинчато. Тези хора, които се двоумят каква им е диагнозата, дали е тази диагноза, би трябвало да бъде конкретизирана със актуалните инструментални способи, които ние притежаваме, както и да насочим вярното лекуване, или пък да дадем верните препоръки по какъв начин да действат в бъдеще ", разяснява доктор Йорданов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР