Лекар по рак в Ню Йорк уби себе си и бебето си, каза полицията

...
Лекар по рак в Ню Йорк уби себе си и
Коментари Харесай

Лекар по рак в Ню Йорк уби себе си и бебето си в дома си рано в събота, каза полицията.

Д-р. Кристъл Касета, онколог в болница Маунт Синай, застреля бебето си, а след това и себе си в дома им в Съмърс, град на около 50 мили североизточно от Ню Йорк, около 7 часа сутринта, съобщи полицията на щата Ню Йорк.

Щатската полиция каза, че "сцената е в съответствие с убийство/самоубийство."

Не е ясно на колко години е било бебето.

Полицаят Стивън Невел каза, че не му е разрешено да пуска повече подробности, но каза: „Ние знаем, 100%, без съмнение, че е било убийство-самоубийство.“

Невел каза, че обаждането на 911 е дошло от някой в ​​резиденцията, който, след като е чул първия изстрел , се втурна към стаята на бебето, мислейки, че нещо е паднало. Неидентифицираният обаждащ се е чул втори изстрел, преди да пристигне в стаята, разбил е заключената врата и е намерил мъртвите майка и бебе вътре, каза Невел.

Според уебсайта на Mount Sinai, Cascetta е лекувала гърди, кости, гинекология и стомашно-чревни ракови заболявания. Работила е като началник на обекта на Mount Sinai Queens Infusion Center, център за лечение на рак и заболявания на кръвта, и като асистент професор по медицина в отдела по хематология и медицинска онкология в Медицинското училище Icahn в Mount Sinai.

Cascetta завършва Медицинския колеж в Олбъни, където е въведена в национално почетно дружество „за демонстриране на отлични постижения в хуманистичните клинични грижи, лидерство, състрадание и отдаденост на службата“, според нейната уеб страница в планината Синай. Тя също е учила за магистърска степен по здравна администрация в университета Корнел от миналата година.

Говорител на Mount Sinai Health System каза в изявление: „Общността на Mount Sinai е силно натъжена от трагичното загуба на лекар от Mount Sinai Health System и нейното дете. Изразяваме нашите най-дълбоки съчувствия към семейството, приятелите, колегите и пациентите на д-р Cascetta."

Ако сте бременна или родилка и сте в криза,  осигурява безплатна, поверителна поддръжка 24/7 на английски и испански. Обадете се или изпратете съобщение на горещата линия на 833-TLC-MAMA (833-852-6262).

Ако вие или някой, когото познавате, е в криза, обадете се на 988, за да се свържете с линията за спасяване на самоубийства и кризи. Можете също да се обадите на Националната телефонна линия за предотвратяване на самоубийства на 800-273-8255, да изпратите SMS HOME на 741741 или да посетите  за допълнителни ресурси.

Тази статия е публикувана първоначално на NBCNews.com

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР