Лекар от NHS предупреди хората да не ядат великденските си

...
Лекар от NHS предупреди хората да не ядат великденските си
Коментари Харесай

Лекар от NHS предупреждава хората да не ядат великденски яйца „всички наведнъж“ – предизвика ожесточена реакция онлайн

Лекар от NHS предизвести хората да не ядат великденските си яйца „ всички едновременно “ – провокира яростна реакция онлайн.

Д-р Андрю Келсо прикани за сдържаност, защото кариесът, затлъстяването и диабет вид 2 се усилват в Обединеното кралство. Отговорилите в обществените медии обаче не бяха впечатлени от един човек, който сподели, че „ ще изяде две в този момент “, а различен написа „ Ти не си ми майка “.

Други споделиха, че „ Великден най-сетне има гринч “ и четвъртият коментатор искаше " по-конкретни указания " и се усъмни дали е включено крем яйце на Cadbury. Медицинският шеф на NHS Suffolk и North East Essex Integrated Care Board направи мненията в блог на уеб страницата на борда. Именно там той предизвести хората да „ устоят на желанието да изядат цяло яйце едновременно “.

Средното великденско яйце съдържа към три четвърти от целесъобразния дневен банкет на калории за възрастни. И в случай че лакомствата се комбинират с торти и бисквити, доктор Келсо сподели, че „ всичко прибавя доста спомагателна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР