Лекар от екипа за реагиране при кризи на сръбското правителство

...
Лекар от екипа за реагиране при кризи на сръбското правителство
Коментари Харесай

Сърбия и Албания потвърдиха първи случаи на Омикрон

Лекар от екипа за реагиране при рецесии на сръбското държавно управление удостовери първия случай на ковид разновидността Омикрон в страната в четвъртък, оповестяват N1 и " Екзит ".

Д-р Таня Йованович разяснява, че Омикрон е доказан при пациент, дошъл в Сърбия от Ботсвана , при влизането в Сърбия дамата е дала негативна проба.

" Ние следим и направляваме обстановката ", добавя Йованович.

Албания е записала първите си два случая на Омикрон , съгласно експертната комисия, натоварена с ръководството на пандемията.

В четвъртък комисията удостовери, че резултатите от тестванията от Германия демонстрират, че разновидността е дошъл в Албания, макар че Делта продължава да господства.

Действащите ограничения ще останат същите , като се изключи това, че полицейският час ще бъде отстранен за новогодишната нощ , с цел да се разреши на жителите да честват обществено.

Ръководителят на комисията прикани жителите да се имунизират , защото приемът на имунизации в Албания се забави от септември. Бустерите към този момент са налични за всички над 18 години, стига да са получили последната си доза шест месеца преди назначението на бустер.

Ръководителят на комисията Мира Ракаколи уточни, че антипандемичните ограничения не се съблюдават. Маските не се носят на закрито, макар че са наложителни , а събитията както на закрито, по този начин и навън постоянно надвишават законово наложителните ограничавания.
 Аргирова предизвести премиера, че България може да стане Covid гето
Аргирова предизвести премиера, че България може да стане Covid гето

Разговорът сред двамата се излъчи на живо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР