Лекар от Бостън, арестуван за предполагаемо мастурбиране, излагане на себе си в самолет, докато тийнейджър седеше до него

...
Лекар от Бостън беше арестуван и обвинен в предполагаемо мастурбиране
Коментари Харесай

Лекар от Бостън беше арестуван и обвинен в предполагаемо мастурбиране и излагане, докато седеше до 14-годишна тийнейджърка по време на полет .

Лекарят, идентифициран от прокуратурата на Съединените щати в окръг Масачузетс като Судипта Моханти, на 33 години, беше обвинен в четвъртък. Наказателна жалба го обвини в едно обвинение за „блудствени, неприлични и непристойни действия, докато е в специалната юрисдикция на Съединените щати“, което носи наказание до 90 дни затвор, до една година контролирано освобождаване и глоба до 5000 долара. Моханти беше арестуван в четвъртък и освободен при условия след първоначалното явяване във федералния съд в Бостън.

Според документите за обвинение, Моханти, лекар по вътрешни болести и първични грижи в Бостън, се твърди, че е седнал до 14-годишно момиче по време на полет от Хонолулу до Бостън на 27 май 2022 г. Полетът е бил на Hawaiian Airlines. Тийнейджърката пътувала с баба си и дядо си, които седели наблизо.

в съобщение за новини. „Ако участвате в типа незаконно поведение, за което се твърди тук, ще бъдете заловен и подведен под отговорност, където и да се случи.“

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР