Лекар от болницата в Свищов е бил нападнат и пребит

...
Лекар от болницата в Свищов е бил нападнат и пребит
Коментари Харесай

Лекар от болницата в Свищов е нападнат и пребит от роднини на пациент

Лекар от болничното заведение в Свищов е бил атакуван и пребит нощес, заяви БНР. Медикът е бил атакуван от ядосани близки на неотдавна умрял пациент.

Пострадалият доктор Иво Караджов е с рани по лицето и разтърсване на мозъка. Настанен е в неврологичното поделение на болничното заведение. Инцидентът е станал към 19 часа през вчерашния ден, малко преди доктор Караджов, който е експерт по вътрешни заболявания, да застъпи за нощно дежурство. " Някакъв юноша го натъртил с няколко удара. Той пада на земята и си удря главата. Получава огромен кръвоизлив. След това е настанен в неврологично поделение с комоцио ", посочи кметът на Свищов Генчо Генчев.

След гибелта на пациент в лечебното заведение са почнали разпри сред неговите близки и лекаря. Преди побоя е имало случай, при който са нарязани гумите на автомобила на доктор Караджов, сподели пред Би Ти Ви кметът Генчев, който краткотрайно съставлява болничното заведение заради липса на шеф. Тогава докторът се е обърнал се към полицията и е подаден сигнал.

Състоянието на доктор Иво Караджов е нормализирано. Все още няма арестувани за побоя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР