Лекар: И здравната система, и пациентът пречат на медицината И

...
Лекар: И здравната система, и пациентът пречат на медицината И
Коментари Харесай

Лекар: И здравната система, и пациентът пречат на медицината

Лекар: И здравната система, и пациентът пречат на медицината И здравната система, и пациентът пречат на медицината. Това е философията на един от най-хубавите експерти по образна диагностика в България доцент Мартин Крупев, който завежда Клиниката по образна диагностика в Александровската болница в София.

Медикът уточни, че изискванията на лекарския труд са извънредно нездравословни за душeвността, а стресът е ежеминутен.

Затова, в случай че съществува прераждането, доктор Крупев е безапелационен, че в идващия си живот ще изиска да стане сутеньор. Така, в случай че хората в този живот са го търсили единствено заради отрицателни страсти, в идващия ще се случи тъкмо противоположното.

" И здравната система и пациентът пречат на медицината: пациентът с неналичието на почитание и отговорност към себе си и бялата престилка, до момента в който системата с това, че тя мисли за себе си, а не за хората ", сподели Крупев и даде образец: " Давам образец с частна здравна конструкция. Собствениците не са лекари, те са предприемачи. Структурата е основана за да се изкарват пари, а не да се оказва помощ на нещастните хорица. Лекарите, които работят на частния фронт, имат доста съществени усложнения и пречки тъкмо поради това ".

Доц. Крупев е уверен, че лекарите в естествения свят получават съществени трудови хонорари " като тип вредност ". Както миньорът получава огромна заплата, тъй като работи при нездравословни условия, по същия метод изискванията на нашия труд са извънредно нездравословни за душeвността, изяснява той.

Докторът е попадал на статистика за продължителността на живота при хората с разнообразни специалности в световен мащаб и съгласно нея лекарите живеят най-кратко. Психиката е смачкана, а обстановките, предизвикващи стрес, се случват ежечасно и ежеминутно, разяснява доцент Крапев.

" Не съм уверен дали съществува реинкарнацията, прераждането, само че в случай че мога да се преродя, в идващия си живот бих избрал да бъда сутеньор. Мисля, че не е нужно да прецизирам за какво: хората ще ме търсят, когато се усещат добре и чакат позитивни страсти ", споделя с възприятие за комизъм лекарят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР