Лека-полека през годините YouTube започна да залага на все повече

...
Лека-полека през годините YouTube започна да залага на все повече
Коментари Харесай

YouTube ни залива с реклами за всяко видео

Лека-полека през годините YouTube стартира да залага на от ден на ден реклами и разнообрази методите, по които те могат да се демонстрират. 

Вече всички сме привикнали, че от време на време виждаме една или две реклами преди старта на обещано видео, а от време на време виждаме такива и по време на “рекламна пауза ” в хода на самото видео. 

Хубавото е, че рекламите са относително къси, а по-дългите могат да бъдат пропускани след първите пет секунди. 
 Снимка 587765
 

Изглежда обаче, че YouTube към този момент стартира да се възползва от привикването ни видео наличието да бъде прекъсвано и стартира да пуска по много повече реклами, които на всичкото от горната страна не могат да бъдат пропускани. 

Наскоро 9To5Google разгласява постове от консуматори, които се оплакват, че видео платформата прекъсва видеа и демонстрира до 10 реклами едновременно. 

Повечето консуматори рапортуват за към пет реклами на спиране, само че се срещат и такива, които оповестяват за много по-голям брой рекламни клипчета, които паузират видеото за близо 60 секунди.
 Снимка 552577
 

YouTube към този момент не е съобщавала публично за смяна на политиките си за рекламиране, само че екипът за обслужване на клиенти малко или доста издава за смяната в отговор под потребителско питане в Twitter. 

TeamYouTube разкрива, че е изцяло допустимо да се появяват повече така наречен “bumper ads ”, които са до шест секунди.

Подобно наличие обаче се появява единствено в клипове на основатели на наличие, които посредством настройките разрешават във видеата им да има реклами. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР