Лека кола се вряза в спалнята на собствениците на къща

...
Лека кола се вряза в спалнята на собствениците на къща
Коментари Харесай

Обитателите на къщата, в която се вряза кола в Нови Искър: Всичко стана за секунда

Лека кола се вряза в спалнята на притежателите на къща в Нови Искър, до момента в който те са в хола. По знамение няма потърпевши. Шофьорът е към 60 годишен, като тестванията му за алкохол и опиати са негативни. На място идват пожарна и полиция. Вероятната причина е разкъсване на шарнира, което води и до загуба на ръководство. Причината е високата скорост. Те описват, че това не е първият подобен случай и от години жителите на квартала упорстват за пешеходна пътека, предава БТВ. 

Анита Костова, живуща в дома: 

Идвайки от София кола без никакъв спирачен път първо минава през спешния кран, през оградата и бутва цяла стена и половина. Това всичко стана за секунда. 

Цялата къща е отворена, на основен път сме, колите летят. Обезщетение не очаквам от никого, споделиха от застрахователната компания на водача да се обадим, което ще се случи доста постепенно, сумата ще е някаква алегорична, тук вредите са доста огромни. 

Колев, притежател:

Последнитя случай беше лятото, когато една лека кола удари същия кран и се прекатурна на таван, за благополучие тогава не стана нищо. 
Трябват пешеходни пътеки. Тук минават доста деца, има детска градина, учебно заведение има. Трябва да вършим къща, няма по какъв начин. 

Близостта на необезопасеното място до учебно заведение и детска градина е причина и за други произшествия, излиза наяве от репортажа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР