Лек автомобил „Ситроен Ивейжън” се заби на предни гуми и

...
Лек автомобил „Ситроен Ивейжън” се заби на предни гуми и
Коментари Харесай

Ром сътвори зрелищна катастрофа, за която цял ден говорят в Сандански

Лек автомобил „ Ситроен Ивейжън” се заби на предни гуми и похлупак на околовръстния път на метри от кооперативния пазар в Сандански. Като по знамение лидерът е останал незасегнат. На най-натоварения пътен сектор в този миг за шанс и в двете направления не са се движили нито пешеходци, нито коли, написа Struma.bg.

Водачът до късно през вчерашния ден не бе прочут, същият не се е обадил в Спешна помощ. Инцидентът е станал малко след 18.00 ч. във вторник. Свидетели са станали няколко живеещи наоколо. Автокаскадата е снимана от гражданин на жк „ Спартак”, който е минал с колата си през мястото на пътния случай. В полицейския бюлетин на ОД на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден не бе оповестена информация за злополуката.

Няколко са версиите, тиражирани в Сандански от живеещите на метри от мястото. Първата е, че автомобилът е бил развален и притежателят от гняв го избутал на уличното платно. Втората е, че лидерът е бил пийнал, не е съумял да овладее возилото и вместо по улицата, се качил на тротоара, и оттова през ската паднал на околовръстния път. Има и трета версия – че притежателят се е хванал на бас, че може да премине незасегнат от едната улица през ската на другата.

Всъщност „ каскадьорът” е ромски търговец, опитал да паркира колата, която е автоматик, само че я изпуснал от надзор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР