Лек автомобил се блъсна в бетонна стена и се преобърна

...
Лек автомобил се блъсна в бетонна стена и се преобърна
Коментари Харесай

Кола се блъсна в бетонна стена и се обърна на пътя Симитли - Кресна

Лек автомобил се блъсна в бетонна стена и се прекатурна на пътя сред Симитли и Кресна, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград.

Сигналът за случая е получен в 12:43 часа. По първична информация, лекият автомобил е самокатастрофирал. Жената, карала колата, е превозена за обзор в Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Благоевград. Движението се реализира в едната пътна лента и се контролира от полицейските чиновници на място, показва Българска телеграфна агенция.

Вероятна причина за нещастието е погрешно изпреварване

От Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) също оповестиха за случая и осведомиха, че краткотрайно придвижването по път I-1 Благоевград – Кресна в региона на Кресненското дефиле се реализира в двете посоки в една лента.

 Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “ България 4 мин. Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “  Нови водещи комбайни CR11 и CR10 Advertorial 10 мин. Нови водещи комбайни CR11 и CR10  Оранжев код за стихии във вторник България 2 мин. Оранжев код за стихии във вторник  51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция Светът 2 мин. 51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция  В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО и СНИМКИ) Светът 2 мин. В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО и СНИМКИ)  Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг България 1 мин. Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг  Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО) България 2 мин. Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО)  Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “ България 4 мин. Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “  Нови водещи комбайни CR11 и CR10 Advertorial 10 мин. Нови водещи комбайни CR11 и CR10  Оранжев код за стихии във вторник България 2 мин. Оранжев код за стихии във вторник  51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция Светът 2 мин. 51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция  В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО и СНИМКИ) Светът 2 мин. В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО и СНИМКИ)  Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг България 1 мин. Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг  Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО) България 2 мин. Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО)

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР