Лек автомобил Опел е блъснал пресичаща пътното платно 73-годишна жена

...
Лек автомобил Опел е блъснал пресичаща пътното платно 73-годишна жена
Коментари Харесай

Възрастна жена почина, след като беше блъсната от кола в Казанък

Лек автомобил " Опел " е блъснал пресичаща пътното платно 73-годишна жена на кръстовището на бул. " Княз Ал. Батенберг " и ул. " Старозагорска " в Казанлък към 19:25 часа нощес , оповестяват от полицията. Възрастната жена е била настанена с заплаха за живота в болница, където по-късно е умряла .

Колата е била карана от 20-годишен юноша. Той е бил тестван за алкохол и наркотични субстанции, като са регистрирани негативни резултати. Задържан е за период до 24 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Стара Загора.
 Пийнал водач умъртви пешеходец в Стара Загора
Пийнал водач умъртви пешеходец в Стара Загора

Водачът е тестван и за опиати, като е резултатът е бил негативен

Малко по-рано същата вечер в Казанлък е станал и различен случай с пешеходец. Около 18:30 ч. на 1 март 2023 година лек автомобил " Фолксваген ", ръководен от 38-годишна жена, е блъснал 66-годишен мъж на пешеходна пътека на бул. " 23 пехотен шипченски полк ". Мъжът е бил обслужен амбулаторно и освободен.

Двамата са тествани за алкохол, като пробите също са посочили негативни резултати. Местопроизшествието е посетено и обслужено от екип на казанлъшката полиция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР