Лек автомобил най-необезпокоявано е обран. Действието се развива във Варна,

...
Лек автомобил най-необезпокоявано е обран. Действието се развива във Варна,
Коментари Харесай

Наглец обра паркирана кола, ВИДЕО запечата непукизма му

Лек автомобил най-необезпокоявано е обран. Действието се развива във Варна, където млад мъж, преминавайки по тротоара и похапвайки, вижда паркираното возило. Той се доближава към него и открива, че колата е отключена.

Собственикът на Опел-а споделя, че са откраднати телефон и портмоне с персонални документи. Малко по-късно е юридически опит за изтегляне на пари от банковите му карти.

Потърпевшият се е готвел за пътешестване и е товарил багаж, оставил транспортното средство единствено за минути. Тези 2-3 минути обаче, се оказват от голямо значение.

„ На 25.07 в 7.03 ч. на ул. „ Марин Дринов “ 47 бе обран персоналният ми автомобил. Товарих си багаж за пътешестване и нямах директна видимост за 2-3 мин. Откраднати са телефон и портмоне с персонални документи, банкови карти и не огромна сума пари. Тази заран в 4.02 ч. се е опитал да тегли пари от банкомат на „ Чаталджа “ (картите са блокирани). Моля единствено, в случай че някой разпознава индивида сниман на камерите да ми написа на персонален. Благодаря!, “ написа притежателят на колата.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР