Лек автомобил Мини купър бе опожарен тази нощ в Сандански.

...
Лек автомобил Мини купър бе опожарен тази нощ в Сандански.
Коментари Харесай

Разследват палеж в Сандански! Поредният неразкрит! 

Лек автомобил " Мини купър " бе опожарен тази нощ в Сандански. Колата, благосъстоятелност на Петър М., пламнала малко след 02. 00 часа. Загасена е бързо. Пристигналият на място екип на полицията открил, че се касае за съзнателно опожаряване, претекстовете се обясняват. Собственикът на колата не е криминалнопроявен.

За следващ път в Сандански подпалвачите пируват. Градът доби славата на център на огнената вендета, защото най-вече палежи има в курортния град. Тук горяха голям брой коли, даже и на служители на реда и органи на властта, и няма оголен палеж. С сходни дейности се разчистват неуредени финансови взаимоотношения, конкуренция в бизнеса и персонални разпри. Престъпниците работят необезкопоявано, без боязън,че ще бъдат хванати.

При пожарите съвсем не остават следи, което затруднява следствието, въпреки че на други места има хванати подпалвачи през годините. Собственикът на автомобила е на разпит, с цел да изрази съмненията си, в случай че има такива, кой би могъл да драсне клечката на колата му.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР