Лек автомобил мина през крака на 74-годишна жена, съобщават от

...
Лек автомобил мина през крака на 74-годишна жена, съобщават от
Коментари Харесай

Опел мина през крака на 74-годишна жена в село Балканци

Лек автомобил мина през крайници на 74-годишна жена, оповестяват от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 29 април, към 17:10 часа е получено известие за зародило пътнотранспортно произшествие по бул. „ Русия “ в град Добрич. Установено е, че 45-годишен мъж, лидер на лек автомобил „ Фолксваген “ при маневра противоположен завой блъска преминаващ в лявата лента мотоциклет „ Кавазаки “, ръководен от 34-годишен мъж. Пострадала е 32-годишна жена, возеща се на мотоциклета. Тя е настанена в болничното заведение в Добрич с фрактура на левия гален, без заплаха за живота.

Двамата водачи са с негативни проби за приложимост на алкохол. По случая е формирано досъдебно произвеждане. На 28 април, към 15:45 часа при пътен случай в село Балканци е открито, че 29-годишен мъж, лидер на лек автомобил „ Опел “, минава през левия крайник на 74-годишна жена.

Тя е с фрактура на глезена, без заплаха за живота. На 1 май, към 09 часа в Добрич е спрян за инспекция мотоциклет „ Ямаха “, ръководен от 42-годишен мъж. Установено е, че лидерът е с отнето свидетелството за правоуправление и кара мотора в периода на изтърпяване на наложено му наказване по административен ред. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР