Лек автомобил Хюндай удари и уби на място пешеходец, озовал

...
Лек автомобил Хюндай удари и уби на място пешеходец, озовал
Коментари Харесай

Напушен с канабис руснак уби с лека кола пешеходец на АМ Тракия

Лек автомобил " Хюндай " удари и умъртви на място пешеходец, озовал се по неразбираеми аргументи в изпреварващата лента на автомагистрала " Тракия " на километър 184 в региона на чирпанското село Свобода, оповестиха през днешния ден от полицията в Стара Загора.

Произшествието станало по мрачно към 20,50 часа във вторник, зад кормилото на южнокорейското возило бил 37-годишният А.Е. - съветски жител със статут на краткотрайно пребиваващ в България чужденец. Проверка на място с техническо средство дала позитивна проба на водача за наркотично вещество - канабис. Той е арестуван за 24 часа, като му е взета кръвна проба за в допълнение проучване и разбор.

От полицията се затрудняват да открият самоличността на починалия мъж, който изскочил ненадейно върху изпреварващата лента на автомагистралата. По случая е формирано досъдебно произвеждане. От Пътна полиция в Стара Загора обобщиха, че това е третият случай от началото на годината, в който пешеходец прави смъртоносни разходки по аутобана в района.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР