Лек автомобил едва не отнесе ученик на пешеходна пътека в

...
Лек автомобил едва не отнесе ученик на пешеходна пътека в
Коментари Харесай

На косъм! Момче се размина с тежък инцидент на зебра СНИМКИ

Лек автомобил едвам не отнесе възпитаник на пешеходна пътека в столицата. Опасната обстановка, която е снимана от видеорегистратор, се е разиграла на " Г.М. Димитров ".

На фрагментите се вижда по какъв начин момчето пресична на " зебрата " като колата в лявата лента стопира и го изчаква. Водачката на алено Ауди в дясната лента обаче го вижда в последния момента и едвам съумява да спред. За благополучие до удар не се стига.

" Родители, обръщайте внимание на децата си, по какъв начин да пресичат допустимо най- внимателно. Това може да избави живота им, при тази вакханалия по пътищата ни. Мацката с цигарката в уста и взор в тИлифончето няма да я разясняваме. Младежът можеше да избегне обстановката, в случай че по средата на пешеходната пътека бе забавил ход и бе погледнал надясно! #СВ9399ТС ", гласи описанието към видеото на страницата " Лудостта по пътищата на България. Нека я спрем дружно. "



Много от потребителите показаха, че виновността в тази ситуация е напълно на " мацката ".

" Т.нар.мацка, както я наричате,явно е пропуснала урока с пешеходните пътеки. А за децата, те са деца и се разсейват. Някога имаше табела с надпис- " Децата нямат спирачки " Жалко, че у множеството " хора " не останаха никакви полезности ", уточни Т. Мартинова.

" Извади шанс момчето! Но постоянно ми е било забавно тези хора като видят, че някой стопира пред пешеходна пътека за какво ли се мислят, че го прави, та не им хрумва вероятността някой да пресича. ", прибавя Миглена З.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР