Лек автомобил BMW X5 и парични премии за 100 000

...
Лек автомобил BMW X5 и парични премии за 100 000
Коментари Харесай

Голямата награда в grande БОНУС ИГРА НА WINBET ще бъде изтеглена на 1 януари 2022

Лек автомобил BMW X5 и парични награди за 100 000 лева чакат печелившите

- лек автомобил BMW Х5, ще откри своя притежател в тегленето на печелившите от играта на 1 януари 2022 година

В това изтегляне ще бъдат разпределени и 60 парични награди на обща стойност 100 000 лева - най-голямата сума на седмичните награди в тази игра до момента. Най-голямата парична награда ще доближи 30 000 лева

В GRANDE Бонус играта на WINBET вземат участие всички клиенти на уеб страницата без никакво в допълнение изпитание или разход, като просто се забавляват с желаните от тях игри и развлечения на уеб страницата.

В взаимозависимост от своята игрална интензивност, клиентите могат да завоюват талони за присъединяване в тегленето на премиите - парични награди, смарт телефони и таблети, както и ежемесечната Голяма премия. Колкото повече талони имат участниците, толкоз по-голям е шансът им да завоюват някоя от страхотните награди в GRANDE Бонус играта на WINBET.

Oт старта на играта през октомври до момента, над 700 клиенти на уеб страницата winbet.bg завоюваха парични награди, предметни награди - смарт телефони iPhone 13 Pro и таблети iPad 9, екзотично, петзвездно премеждие в Дубай и лек автомобил BMW X2.

Играта обаче няма да завърши с тегленето на облагите на 1 януари. През първия месец от 2022 година, всички нови и сегашни консуматори на уеб страницата
winbet.bg още веднъж ще могат да се включат в GRANDE Bonus играта, като и този път ще се състезават за още внушителни награди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР