Лек автомобил „БМВ“ с врачанска регистрация се размазал на бул.

...
Лек автомобил „БМВ“ с врачанска регистрация се размазал на бул.
Коментари Харесай

От последните минути! „БМВ“ отсече уличен стълб и се размаза на възлов булевард във Враца /снимки/

Лек автомобил „ БМВ “ с врачанска регистрация се размазал на бул. „ Васил Кънчов “ във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.bg. Инцидентът е станал на кръстовището на основния път с ул. „ Козлодуйски бряг “.
ТИР с българска регистрация е тръгнал да завива от лявата лента вдясно към митницата, без да даде мигач и помел движещо се в дясната лента немско возило. За да избегне злополуката, водачът на бавареца завил внезапно вдясно, където се блъснал в махленски дирек. От конфликта леката кола е със съществени материални вреди. Стълбът е паднал на земята и от него висят кабели напрегнат, които са заградили кръстовището. По тази причина служителите на реда не разрешават на идващите от „ Козлодуйски бряг “ да излязат на булеварда. Очаква се всеки миг екип на ЧЕЗ, който да изключи напрежението в системата.
В леката кола са се возили три момчета с тип на прекалили с добавки във фитнеса, които са се отървали без пострадвания. Младежите очевидно съжаляваха за сериозните вреди по автомобила, защото несъмнено ще им се наложи през идващите дни да походят пеш.
На мястото на злополуката има два патрула на полицията и една пожарна. Минаването през региона на случая е затруднено, по тази причина шофирайте деликатно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР