Лек автомобил "БМВ" с чужда регистрация е аварирал на "Дунав

...
Лек автомобил "БМВ" с чужда регистрация е аварирал на "Дунав
Коментари Харесай

Аварирала кола затруднява трафика на Дунав мост

Лек автомобил "БМВ " с непозната регистрация е аварирал на "Дунав мост " при Русе

Колата се е движила в посока към Румъния, когато на към 100-ина метра след колоните на моста, директно след вторите дилатационните фуги, е останала на трасето с включени спешни светлини. Камионите изчакват и при опция заобикалят авариралия автомобил. Предстои изтеглянето му и освобождението на лентата на моста, осведоми.

Трафикът остава натоварен както от страна на преминаващите леки коли, по този начин и от тежкотоварните камиони, и то в двете направления. За миналото денонощие миналите леки коли в една посока са от порядъка на 3 000. Тежкотоварния трафик на трасе излаз за миналото денонощие е 1242, а за същото време в страната са влезнали 1199 тира.

Прави усещане, че има засилено наличие на чиновници от румънската полиция и на 4-те трасета от коли, които са на терминала за влизане в България. Проверките са на образен надзор и от двете страни на моста, без въвеждане и инспекции на документи в базата данни. Екипи на гранична полиция са разставени както на кръговото на Дунав мост, по този начин и под жп моста. Служителите при нужда стопират трафика откъм Мартен, с цел да се пропусне потокът от транспортни средства, които идват от терминалите на моста, с цел да не се натрупват на граничната територия.

Същевременно продължава прекосяването на конвои с военна техника. Три извънгабаритни военни платформи, пренасящи танкови влекачи, изчакват в зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “, с цел да преминат в ескорт по бул. „ България “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР