Лек автомобил “БМВ блъсна две деца на пешеходна пътека във

...
Лек автомобил “БМВ блъсна две деца на пешеходна пътека във
Коментари Харесай

Млад врачанин блъсна две деца на пешеходна пътека във Враца

Лек автомобил “БМВ ” блъсна две деца на пешеходна пътека във Враца. Инцидентът стана преди минути на кръстовището на улица „ Генерал Леонов “ и бул. „ Екзарх Йосиф “, по известно като „ Ахат “.

Млад врачанин с лека кола “БМВ “ идвал от пожарната и завивал по ул. „ Генерал Леонов “, когато на пешеходната пътека изведнъж изскочили две дребни девойки - на 10 и 9 години, оповестява BulNews.



На кръстовището в същото време завивал камион, а след него преди пешеходната пътека имало различен лек автомобил, който пропуснал децата да пресекат.


В този миг обаче врачанинът с БМВ-то тръгнал завивал и не видял в точния момент двете деца, пресичащи сред транспортните средства. Така водачът блъснал девойките, които за шанс не са потърпевши съществено. Едното няма никакви пострадвания, а другото е единствено с ожулени колене.

Шофьорът незабавно алармирал за случая на тел. 112, като на мястото стремително дойде кола за спешна помощ, с цел да прегледа децата и униформени, които да открият аргументите за злополуката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР