Лек автомобил бе подпален по време на протеста на ПП

...
Лек автомобил бе подпален по време на протеста на ПП
Коментари Харесай

Лек автомобил бе запален по време на протеста на ПП „Възраждане“ пред Конституционния съд

Лек автомобил бе запален по време на митинга на Политическа партия „ Възраждане “ пред Конституционния съд , който стартира в 10:00 часа през днешния ден, съобщи „ БНР “. 

Демонстрантите възпламениха също така и димки . Те изсипаха и бали със сено и скотски изпражнения пред постройката на Министерския съвет, където се намира и съдът. 

На автомобила, който бе запален, има надпис: „ Оставка, предатели! „. Освен това придвижването в региона бе блокирано. 

Политическа партия „ Възраждане “ проведоха митинг, тъй като съгласно тях съдът се готви да погази Конституцията и подписите на 604 000 български граждан и, които упорстват да бъде призован референдум за опазване на българския лев като национална валута у нас. От партията смятат, че това ще стане благодарение на новоизбраните конституционни съдии от квотата на Народното събрание Десислава Атанасова и Белазелков

Нещо повече. Лидерът на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов дефинира дейностите на Конституционния съд като закононарушение . Заседанието му стартира през днешния ден. А тези хора заслужавали пожизнен затвор без право на подмяна

От Политическа партия „ Възраждане “ щели да създадат всичко належащо един ден конституционните съдии да получат това, което заслужават. А Конституционният съд бе избран като последната останала цитадела на законността у нас, само че и тя щяла да бъде завладяна на абордаж от незаконното болшинство . Всичко това нямало по какъв начин да не провокира отвращение у хората. Затова и от „ Възраждане “ излезли на митинг – с цел да защитят правото на жителите на народна власт. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР