Лек автомобил "Фолксваген Голф" излетя от ГП Е-79 при рисково

...
Лек автомобил "Фолксваген Голф" излетя от ГП Е-79 при рисково
Коментари Харесай

Рисково изпреварване край Симитли, голф излетя от Е-79 и паркира в храстите


Лек автомобил "Фолксваген Голф" излетя от ГП Е-79 при рисково изпреварване тази заран, по знамение 52-годишният му лидер не е потърпевш, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Поредният пътен случай край Благоевград тази заран стана към 8.15 ч. тази заран в сектора сред Симитли и разклона за с. Железница.

На прав сектор лидерът му Ю.Ч. подхваща изпреварване, само че вижда отсреща му товарен автомобил. За да избегне преден конфликт завива наляво и излетява от пътя в храстите. За негов шанс мантинелата стартира малко-по-напред, фолксвагенът минал отляво на нея, след което е спрял в канавка под пътя. Водачът се е отървал единствено с нерешителност, тестът му за алкохол с полевия тест е негативна. Шофьорът е от Сатовча, тръгнал по работа за Благоевград, аварирал на 10 км преди да стигне до регионалния център.

На място дойде екип на Пътна помощ, който умуваше по какъв начин да доближи и извади падналия в канавката лек автомобил.

Това е втора злополука в границите на 2 часа край Благоевград. Към 6 ч. тази заран микробус, пренасящ самун, се заби в указателна табела на Автомагистрала „ Струма ” на 5 км преди Благоевград, само че от север. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР