Лежерен и спокоен ден за зодиите.От гледна точка на личните

...
Лежерен и спокоен ден за зодиите.От гледна точка на личните
Коментари Харесай

Лежерен и спокоен ден за зодиите

Лежерен и спокоен ден за зодиите.От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно добре. Вижте какво още вещаят звездите за вас.
Хороскопът 03.11.2023г.Овен
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства.
Телец
Не изисквайте от Вашия обичан човек невъзможното, а и вероятното също не искайте: през днешния ден той ще бъде ням към Вашите условия и молби. Отгоре на всичко ще му се коства, че така и така задоволително добре знае, какво би трябвало да прави. Ще се наложи да го възприемете през този ден подобен, какъвто е.
Близнаци
Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.
Рак
Ако имате за решение въпроси, свързани с обучение, образование и пътешестване, денят е извънредно подобаващ. В информацията през днешния ден ще търсите нови, незабелязани обстоятелства и може да измислите доста забавни ходове в професионалната сфера. Денят е подобаващ и за другарство с близки и другари, както и за групови мероприятия – семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и съобразителни. Деловите и сантиментални срещи ще преминат прелестно.
Лъв
Днес ще унищожавате всичко, което се появи на Вашия път: от скъпите съдове и не скъпте стъкла на прозорците, до настроението на Вашия обичан човек. Колкото се може по-малко контактувайте с хората, тъй като общуването с Вас ще ги травмира. За благополучие не толкоз постоянно се превръщате в такава злина.
Дева
За страдание в листата на целите на Вашия обичан човек през днешния ден напълно няма да бъдете преди всичко. Даже е допустимо да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на назад във времето всички други негови полезности, с цел да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то вечно.
Везни
Днес звездите не Ви предлагат доста да експериментирате със своя персонален живот и връзките с Вашия обичан човек. Подобни опити единствено биха влошили така и така неприятната конюнктура на персоналния фронт. Бъдете консервативни!
Скорпион
Старайте се умерено да се отнасяте към всичко, което става към Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последици, в случай че не започнете да реагирате прекомерно мъчително. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още на следващия ден доста от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не би трябвало да оставате без внимание са отношениято с околните. Ако през днешния ден Ви заподозрат в нарцисизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте положителните думи.
Стрелец
Може би тъкмо в този момент в небесата става нещо необикновено: там Ви се готви изненада, която доста ще Ви учуди. Слънцето и Луната са обединили своите старания, с цел да Ви изпълнят с сила, когато става въпрос за обич и връзки. Само се постарайте да не прекалявате – рискувате да се държите безразсъдно. Ако не бяхте характерен представител на Вашия знак, след това можеше и да съжалявате за това, че сте били толкоз откровени с хора, които не са били подготвени за това. Така че се постарайте малко да пообуздаете себе си. Имате работа с доста мощна буря, а към този момент сте получили своята част.
Козирог
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде мъчно да Ви изясни, какво тъкмо сяита Важно за Вас. Може би тъй като този въпрос няма да Ви се коства значим? Постарайте се въпреки всичко да си изясните, за какво Вашата половинка по този начин се вълнува от този аспект на Вашия живот, и се вслушайте в нейните съвети…
Водолей
Ще се наложи да положите не малко старания, с цел да си изясните какви са в действителност връзките, които Ви свързават с обкръжаващите. Днес доста от представителите на знака ще схванат, на кого са в действителност скъпи, и кой си дава тип, че са им такива. За някои Водолеи новите познания ще се трансфорат в разочарования, само че множеството от тях просто ще одобряват информацията като сведение, с цел да избегнат недоразуменията в бъдеще. Възможни са финансови усложнения и напразни разноски. Но това не е единствената опасност. Много огромна е вероятността да бъдат изгубени значими документи, по тази причина всеки би трябвало да сте пределно внимателни…
Риби
Предстои Ви не лек диалог с Вашия обичан човек. Възможно е от него да си изясните няколко неприятни за Вас истини, с които ще се наложи или да се помирите, или изрично да не се съгласите, само че тогава ще се наложи да си търсите различен обичан човек.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР