Legrand е глобален специалист в изграждането на електрически и цифрови

...
Legrand е глобален специалист в изграждането на електрически и цифрови
Коментари Харесай

Legrand представя LCS3: нова система за структурно окабеляване

Legrand е световен експерт в построяването на електрически и цифрови инфраструктури. Широкият обсег на решенията за търговски, индустриални и жилищни здания вършат компанията пример за клиентите по целия свят. Legrand употребява световен метод, включващ всички заинтригувани страни и екипи, благодарение на който е построена печеливша тактика за резистентен напредък посредством нововъведения и непрекъснатото внедряване на нови артикули с висока добавена стойност, като да вземем за пример програмата Eliot.
През 2016 година Legrand осъществя годишни продажби в размер на 5 милиарда евро. Компанията е в листата на Euronext Paris и взе участие в влиятелните рейтинги, в това число в CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Oekom, DJSI World и други.

На 23 ноември, четвъртък, Legrand ще разгласи в София новата система за структурно окабеляване LCS3 . Това е богата гама от медни и оптични кабелни решения, отговаряща изцяло на възходящите потребности от обмяна на все по-голям размер от данни в постройките, на потребността от разширение на мрежите и нуждата от по-висока скорост при обмена на данни.

Производителност, адаптивност и успеваемост



LCS3 обезпечава доста усъвършенстване и актуализация на структурните кабелни системи за създаване на цифрови инфраструктури и обезпечава бърз транспорт на данни в мрежите, повече продуктивност и адаптивност. Значително по-високата скорост при преноса на данни се обезпечава посредством висококачествени конектори RJ45 и благодарение на високоскоростни оптични конектори, които разрешават скорост до 100 Gbps. LCS3 предлага модулност посредством дребни отсеци, в които могат да се комбинират медни и оптични кабели, като в същото време се обезпечава увеличение на броя на свързващите точки. Дизайнът на новите сървър шкафове разрешава оптимизация на нужния за охлаждането въздушен поток. Инсталацията и поддръжката са напълно лесни с помощта на новата заключваща се система на конекторите и автоматизираните плъзгащи се касети.

Решения за всеки ваш план

LCS3 дава опция на всички, без значение дали са вложители, експерти или неспециалисти в региона, да намерят най-подходящото решение за техния съответен план. Кабелната система на Legrand е еднообразно подобаваща както за LANs мрежи, по този начин и за центрове за данни, при които от решаващо значение са високата скорост, компактност, адаптивност и обезпечена непрекъснатост на услугата. Добавената стойност на това предложение е съвместимостта и синергията с всички останали артикули на Legrand, като новите LCS3 шкафове и разклонители (PDU), които са съвършеното решение за разпределението на електрическата енергия.

Иновации в деяние



Новата кабелна система на Legrand има няколко патентовани нововъведения като да вземем за пример модулната касетна система или новия апарат за запояване на оптични кабели. Всички медни конектори от гамата LCS3 са PoE (Power over Ethernet) сертифицирани + общоприета сертификация. Освен това, посредством построяването на надеждни, високоефективни цифрови инфраструктури, LCS3 е неразделна част от самодейността Eliot на Legrand, отдадена на концепцията “Интернет на нещата” (Internet of Things).

 Ключовите моменти в новата LCS3 са:

“Производителност, адаптивност, успеваемост – Превъзходство в 3-те измерения”

Когато приказваме за продуктивност на системата за структурно окабеляване, без значение от употребяваната технология (мед или оптика) това, което в действителност има значение е скоростта на транспорт на данни.

Legrand системата LCS3 ви предлага:
25 Gbps и 40 Gbps Ethernet приложения
МЕДНА ТЕХНОЛОГИЯ40 Gbps и 100 Gbps Ethernet приложения
ФИБРООПТИЧНА ТЕХНОЛОГИЯMTP/MPO висока компактност и решения до Cat. 8
ФИБРО ОПТИКА и МЕДНА ТЕХНОЛОГИЯ


НОВИ RJ45 конектори


Cat. 8, Cat. 6A, Cat. 6 и Cat. 5eсвързване без инструментиКабел и корди от Cat. 5e до Cat. 8


Ефективност и висока компактност
Пач-панелите и фиброоптичните чекмеджета са препроектирани за повече конектори и по-лесна инсталация48 врата на модул за по-висока компактност
МЕДНА ТЕХНОЛОГИЯ96 LC на модул за по-висока компактност
ФИБРООПТИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ144 LC на модул за по-висока компактност
ФИБРООПТИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ


АДАПТИВНОСТ И ПОДДРЪЖКА

LEGRAND създава решения, които са елементарно адаптивни на всички равнища, елементарно се надграждат, като е допустимо разширение на системата в бъдеще посредством:
Модулност на панелитеМодулна касетаБутон за по-лесно изваждане на касетатаИновативна система модулни касетиЗащита на кордите


Legrand предлага и други решения за дата центровете (Data Centers)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР