Легнал полицай от ново поколение изуми столичани. Пътното съоръжение има

...
Легнал полицай от ново поколение изуми столичани. Пътното съоръжение има
Коментари Харесай

Легнал полицай изуми столичани. Трябва ли да се премахне? СНИМКИ

Легнал служител на реда от " ново потомство " изуми столичани. Пътното оборудване има неочакван релеф и евентуално е дело на гражданин, решил самичък да се оправи със скоростта по улицата. Асфалт е насипан по пътното платно като са употребявани части бордюр с цел да се реализира височина.

„ Ул. „ Христина Морфова “ има пъклен забавен нов лежащ служител на реда, изработен от части бордюр, които са незадълбочено заляти със асфалт. Евала на положителния и образован човек, който е сътворил това произведение на изкуството, “ написа във Фейсбук мъж.

Той разгласява и фотоси, които онагледяват направеното в квартал " Драгалевци ". Някои се застъпиха за самодееца, допълвайки, че на мястото има нужда от контролиране на скоростта. Други упорстват да се подаде сигнал до виновните за унищожаване на легналия служител на реда.

„ Предвид обстоятелството, че там е обход минава автобус и едни доста благи водачи, постоянно бързащи и детската площадка, мисля, че който го е поставил, се е справил сносно. “

„ Да сносно се е справил с изработката на изцяло незаконен и неспособно структуриран лежащ служител на реда. “

„ Поредната самоделка-автомобилотрошач. Подайте сигнал и ще го махнат. Не може кой каквото си реши да го... При нужда това се прави от съответните органи по съответните механически правила. “



Снимки: Константин Георгиев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР