Леглата за лечение на пациенти COVID-19 в Пирогов ще бъдат

...
Леглата за лечение на пациенти COVID-19 в Пирогов ще бъдат
Коментари Харесай

Проф. Николай Габровски: Състоянието на Владимир Каролев в голяма степен е стабилно

Леглата за лекуване на пациенти COVID-19 в " Пирогов " ще бъдат понижени с 50%, тъй като напоследък част от тях остават празни, разяснява зам.-директорът на болничното заведение проф. Николай Габровски в " Тази заран " по.

По думите му намаляването на натиска на ковид е осезаемо. По мотив последната вълна на вируса, Габровски разяснява, че подмладяването на пациентите е реалност при английския вид. " Ние научихме, че това е сложно заболяване. Но това, което най-вече засегна хората е, че ги накара да забавят лекуването на заболяванията, които си имат ", добави Габровски.

На въпрос дали работата на Националния действен щаб би трябвало да продължи и при служебното държавно управление, Габровски сподели, че това решение е напълно в ръцете на новия здравен министър. " Много спорни отзиви бяха изказани във връзка с щаба. Моето разбиране е, че ръководството на рецесията беше доста положително. Имахме един добър баланс какъв брой да бъдем затворени, с цел да ограничим пандемията. Вече е въпрос на избор по какъв начин да се продължи ", сподели той.

Габровски счита, че най-важната задача пред служебния здравен министър е да се подсигури битката с пандемията в идващите няколко месеца, с цел да имаме естествена есен и зима. Той добави, че зелените коридори за имунизиране в " Пирогов " ще продължат.

" Състоянието на Владимир Каролев в огромна степен е устойчиво, само че това е динамичен развой и всекидневно се борим с всевъзможни проблеми ", сподели още Габровски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР