Легендите в бокса Флойд Мейуедър и Мани Пакяо имаха необичайна

...
Легендите в бокса Флойд Мейуедър и Мани Пакяо имаха необичайна
Коментари Харесай

Мейуедър и Пакяо се срещнаха, феновете мечтаят за реванш

Легендите в бокса Флойд Мейуедър и Мани Пакяо имаха необикновена среща в Япония. Парите ще се боксира в показателен мач против ММА звездата Микура Асакура тази нощ. Изненадващо американеца се срещна с Мани Пакяо – различен популярен боксьор от неговото потомство. Двамата имаха героичен мач през 2015 година, като Мейуедър завоюва удобно в Лас Вегас.

Срещата на двамата обаче въодушеви ентусиастите на бокса, че двамата може да договарят за реванш. Парите приключи непобедената си кариера с 50 триумфа от 50 мача, а откогато победи Конър Макгрегър в последната си среща излиза единствено в демонстративни мачове. Наскоро се заприказва, че Мейуедър възнамерява реванш против Макгрегър.

Пакяо пък се отдръпна от профи кръга предишният август след загуба от Йорденис Угас. Филипинецът ще бъде част от звездните характери, които ще забележим в демонстративни мачове  в идващите месеци. Пакяо ще се изправи против DK Yoo в Южна Корея през декември, а след това ще се бие с някогашния си спарингпартньор Джабер Заяни 2 месеца по-късно в Саудитска арабия.

След мача с Асакура, Мейуедър ще се бие през ноември в Дубай с ютуб звездата Деджи, брат на известния артист KSI, който също има история на кръга.

Не е ясно за какво Пакяо се появи в Япония, само че почитателите считат това за знак, че двамата с Мейуедър договарят за реванш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР