Легендите от SCORPIONS идват в България. Те са първата група,

...
Легендите от SCORPIONS идват в България. Те са първата група,
Коментари Харесай

SCORPIONS идват в България догодина

Легендите от SCORPIONS идват в България. Те са първата група, която се включва в третото издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. Фестивалът в село Могилово ще се организира от 30 юни до 2 юли 2023-та. „ Щастливи сме, че можем да стартираме точно със SCORPIONS, които нямат потребност от показване. Истински митове на рок музиката, които за първи път в България ще изпълнят песни от последния си албум „ Rock Believer " и несъмнено, всички класики, които ние знаем и пеем ", споделят уредниците.

SCORPIONS не престават своето международно турне, с което с изключение на новия си 19-и студиен албум, означават и 50 години от дебютния си " Lonesome Crow ". Именно в " Rock Believer " групата за първи път работи с някогашния барабанист на Mötorhead Mikkey Dee. „ Записахме новия албум онлайн дружно в една стая, както се правеше през 80-те ", споделя вокалът на бандата Klaus Meine, а китаристът Rudolf Schenker добавя: „ Това да сме още веднъж на турне с групата и да свирим пред хиляди хора, представяйки им новата ни музика, е нещо доста особено в кариерите ни ".

От през днешния ден в продажба са еднодневни билети за 30 юни, на цена от 90 лв.. Освен това по ​повод на Черния петък от през вчерашния ден се пускат лимитирана численост билети „ Backstage Tour ", с които почитателите ще могат да надникнат в „ кухнята " на фестивала и да видят по какъв начин турират международните банди. " Backstage Tour " са на цена от 20 лв. и важат единствено за притежатели на тридневни билети. Те ще могат да бъдат закупувани до 27 ноември. Тридневните билети за целия фестивал са на цена от 130 лв..

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР