Легендите от Iron Maiden изказаха искрени благодарности към милионите си

...
Легендите от Iron Maiden изказаха искрени благодарности към милионите си
Коментари Харесай

Iron Maiden благодариха на феновете със специален клип

Легендите от Iron Maiden изрекоха откровени благодарности към милионите си почитатели в Европа, като за задачата споделиха специфичен видеоклип с фрагменти от европейското им турне, което приключи с огромен и доста кален концерт на фестивала Wacken на 4 август. Групата даде обещание още изненади до края на годината, а Брус Дикинсън допусна, че хората ще останат доста удовлетворени от тях.

Iron Maiden са една от най-обичаните метъл групи в света и евентуално повода за това е, че в никакъв случай не са приемали почитателите си за даденост. Всичко, което имат като почитание и любов от публиката, са си го заслужили. Доказаха го за следващ път.

“Благодарим, Европа! Все още не сме завършили за 2023 година “, загатнаха Iron Maiden в специфичен видеоклип, с който изричат благодарността си към хората, които препълниха до спукване стадионите и залите от турнето “Future Past Tour ”.

То започва от Любляна (Словения) в края на май и завърши в Германия на 4 август. Сетлиста се състоеше главно от песни от два албума – последния “Senjutsu ” и “Somewhere In Time ” от 1986 година Във видеоклипа съществени настоящи лица са Нико Макбрейн (барабани), Брус Дикинсън (вокали) и Дейв Мъри (китара).



В 3-минутното видео Брус Дикинсън споделя следното:

“Току-що приключихме с първите 35 концерта, мисля, че бяха толкоз. И в този момент считаме малко да си починем. Малко, в действителност, няма да се отпускаме. И след това имаме три концерта в Канада, в края на септември и началото на октомври. Ще е отлично да създадем едно малко турне в Западна Канада. След това отпътуваме за пустинята и фестивала Power Trip в Съединени американски щати (Калифорния). ”

Във връзка с проектите на групата след концерта на Power Trip, Брус показа загадъчно следното: “Определено ще се случи и още нещо. В момента не мога да споделя детайлности, само че давам обещание, че ще останете удовлетворени. “

Ние сме удовлетворени и по този начин, само че ще се радваме Iron Maiden да ни зарадват с още нещо до края на годината. За да не сме напълно безкритични, ще кажем, че малко ни липсва обръщение от Стив Харис в горния клип (да, показан е по какъв начин играе футбол, само че това не е достатъчно). Все отново той е основателят на групата и дружно с Брус са лицето на Maiden пред света.

Иначе цялостен почит за силата, която музикантите излъчват, все едно са в ранните си години (а не покрай 70-те, каквато действително е ситуацията). Нико Макбрейн наподобява в необикновено въодушевление и като цяло впечатляващо за компликациите, през които е минал при започване на годината, Дейв Мъри показа, че това турне е едно от най-любимите му въобще. Браво на Maiden и ще си чакаме обещаната изненада.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР