Легендите на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт и Шакил О‘Нийл

...
Легендите на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт и Шакил О‘Нийл
Коментари Харесай

Коби Брайънт: Ако Шак не беше толкова мързелив, щях да имам 12 пръстена

Легендите на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт и Шакил О‘Нийл играха дружно преди повече от 15 години, само че все пак, враждата сред тях наподобява, че няма да затихне скоро.

Коби, който има общо пет шампионски трофеи, две с Шак и три без него, даде изявление, в което разгласи, че би приключил кариерата си с 12 шампионски пръстена в НБА, в случай че О‘Нийл е бил по-работлив на терена.

" Искаше ми се той да прекарва повече време в залата. Щях да имам 12 шампионски пръстена, в случай че това беше станало. Винаги съм му казвал, че можем да спечелим доста повече, в случай че беше в по-добра форма ", разяснява Брайънт.

" Ако Шак имаше моят нрав, щеше да е най-великият за всички времена. Той има мощ, която не съм виждал на никое място другаде. Обикновено, високите хора се леко бавни и нямат предпочитание да бъдат толкоз огромни, само че на него не му пукаше. Той беше злобен на терена, беше подготвен да мине през всичко и всички ", добави някогашният гард на Лейкърс.

Отговорът на О'Нийл не закъсня, откакто колосът разгласява известие в обществените мрежи.

" Щеше да имаш 12 пръстена, в случай че подаваше повече топката, изключително във значимите моменти. Не получаваш скулптура, в случай че си бил ленив ", написа Шак, като засяга своята скулптура през залата на Лос Анджелис Лейкърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР