Легендите на английския футбол Уейн Рууни, Стивън Джерард и Франк

...
Легендите на английския футбол Уейн Рууни, Стивън Джерард и Франк
Коментари Харесай

Рууни, Джерард и Лампард в битка за овакантената позиция в Саутхамптън

Легендите на британския футбол Уейн Рууни, Стивън Джерард и Франк Лампард са измежду спряганите имена за мениджърския пост в Саутхамптън. " Светците " останаха без треньор, откакто през вчерашния ден Нейтън Джоунс бе уволнен след едвам осем мача в Премиър лийг, в които води тима. Саутхамптън е на дъното на класирането и клубните босове търсят човек, който да вдигне отбора и да успее да го избави от изпадане.

Уейн Рууни напусна Дарби Каунти през предишното лято и сега води американския Ди Си Юнайтед. Според медиите на Острова обаче той желае да се завърне в британския футбол и демонстрира интерес към опцията да поеме Саутхамптън.

Джерард и Лампард започнаха сезона като мениджъри надлежно на Астън Вила и Евертън, само че бяха уволнени от клубовете и също са подготвени да стартират нова работа.

Фаворит на букмейкърите обаче е Джеси Марш, който единствено преди седмица бе освободен от Лийдс. Имената на Маурисио Почетино, Марсело Гаярдо, Нуно Еспирито Санто, Сам Алърдайс и Иван Юрич също циркулират в медиите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР