Легенди за размера на интимния инструмент на Константин се понесоха

...
Легенди за размера на интимния инструмент на Константин се понесоха
Коментари Харесай

Стилистите На „капките“ В Шок От Питона В Гащите На Коцето

Легенди за размера на интимния инструмент на Константин се понесоха зад кулисите на шоуто „Като две капки вода“. Служителките на Магърдич Халваджиян се изправили пред чудовището в слиповете на чалга артиста преди превъплъщението му в Папи Ханс.

 В епизода, в който трябваше да пее песента за кекса, Коцето навлече прилепнало по тялото му синьо трико за щангисти, което очерта пакета му за кеф на дамите под сцената и тези пред тв приемника. След облика изпълнителят бил спукан от майтапи от хората в близкото си обграждане. Сцепили го от бъзици, че атрибутът му към този момент е в мокрите сънища на българските домакини.

Да пристегнат члена на Коцето по този начин, че да не изпъква и да не се обрисува под трикото се оказало непостижима задача за стилистите на „Капките“. „Абе, хора, няма по какъв начин да ми скриете „калпазанина“, коментирал в собствен жанр зад кулисите фолк артистът, жестикулирайки, че „малкото Коце“ въобще не е малко, а е с размера на лакътя му.

Досрамяло го обаче от щерка му Марианка, която даже в един от лайфовете го поддържаше под сцената. След облика на Папи Ханс, на Коцето му се падна Бритни Спиърс, написа Пик.

Първоначално стилистите имали желание да облекат артиста в тесни панталони. Но измежду експлицитните му молби, трансформирали тактиката. В предаването, в което имитираше американската си колежка, екипчето на Коцето включваше бяла ризка, сива жилетка и необятна поличка. Така икономисали на изпълнителя поредна доза черен комизъм от страна на околните му.

ЕТО ЗАЩО КОНСТАНТИН съдебна експертиза ЗЪБИ В „КАПКИТЕ“

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР