Легендата в снукъра Рони О'Съливан призна, че е много притеснен

...
Легендата в снукъра Рони О'Съливан призна, че е много притеснен
Коментари Харесай

Спортна легенда: Много се притеснявам за Ема Радукану

Легендата в снукъра Рони О'Съливан призна, че е доста обезпокоен за новата звезда на женския тенис Ема Радукану и я прикани да потърси препоръките на състезателен психиатър. Радукану изненадващо завоюва Откритото състезание на Съединени американски щати през септември, което я изпрати на върха на международната популярност на едвам 18 години, като в последните два месеца тя непрекъснато е под светлината на прожекторите.

"Наблюдавам Ема Радукану и съм доста обезпокоен, тъй като върху нея има голямо напрежение. Най-доброто, което може да направи, е да се обади на Стив Питърс (б.ред. прочут състезателен психиатър). В момента не става въпрос за нейните тенис умения, а за справяне с всичко друго към нея. Тя няма потребност някой да ѝ споделя по какъв начин да удря тенис топката, само че от време на време човек има потребност от консултант, който да ти помогне да се оправиш с напрежението. Трудно е да си с добра конфигурация, когато би трябвало да посрещаш напрежението, което идва от упованията. Обичам Ема Радукану, просто мисля, че би трябвало да вкара Стив Питърс в екипа си, това ще е най-хубавото попълнение за щаба ѝ ", разяснява О'Съливан, откакто през вчерашния ден се класира за полуфиналите на Инглиш Оупън в Милтън Кийнс.

Ракетата разкри по какъв начин Питърс е оказал помощ на самия него. "Имах театрална тресчица на Световното състезание, водех с 15-10 във финала и не можех да изляза да играя. Обадих се на Стив Питърс. Понякога беседваме, а от време на време ми оказва помощ със съня ", изясни О'Съливан
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР