Легендата в ските Марк Жирардели не е бил в конфликт

...
Легендата в ските Марк Жирардели не е бил в конфликт
Коментари Харесай

Ангелкова не знае кога Жирардели е станал собственик на `Юлен`, не бил в конфликт на интереси

Легендата в ските Марк Жирардели не е бил в спор на ползи във времето, когато бе консултант на министъра на туризма Николина Ангелкова.
 Жирардели: Купих Юлен преди две години, с Цеко Минев имаме общи занимания  Марк Жирардели към този момент е концесионер на ски зоната в Банско  Ски легендата Марк Жирардели желае среща с Бойко Борисов
Това съобщи Ангелкова в предаването „ Тази заран ” на bTV. Тя посочи, че не знае от кой момент скиорът е станал 100% притежател на " Юлен " - концесионерът на ски зоната в Банско.

„ Жирардели беше консултант от ноември 2014 до март 2016 година за да разпространява България като туристическа дестинация на открито. Участвал е в наши тържища и изложби, където сме рекламирали туризма ни. Никога не е получавал заплащане за това ”, сподели министърът. По думите ѝ той в никакъв случай не е имал достъп до информация, а е взел участие само в ревютата, където е рекламирал България като туристическа дестинация. Ангелкова отхвърли и Марк Жирардели да е лобирал за втори въжен превоз на Банско.

„ Важно е да има лифтове, които са най-екологичният тип превоз във всичките ни планински курорти. Трябва обаче би трябвало да се случва при съблюдаване на настоящото европейско и национално екологично законодателство ”, коментира още тя.

България става все по-разпознаваема туристическа дестинация и за първи път за 11-те месеца на предходната година имаме над 7,2 милиарда лева доходи от интернационален туризъм. 5% е растежът на зимния туристически сезон. Най-много туристи идват от Гърция, Румъния, Турция и Англия, заяви Ангелкова. Тя предвижда към 2 милиона туристи да посетят Пловдив като европейска столица на културата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР