Легендата в плуването Майкъл Фелпс изрази съмнение, че по време

...
Легендата в плуването Майкъл Фелпс изрази съмнение, че по време
Коментари Харесай

Фелпс: Не знам дали някога съм се състезавал с недопингирани

Легендата в плуването Майкъл Фелпс изрази подозрение, че по време на дейната си спортна кариера е мерил сили с допингирани противници. 35-годишният американецът, който е най-успешният спортист в историята на олимпийските игри, даде изявление за Си Ен Ен и уточни точно допинг контрола като един от главните проблеми пред уредниците на Токио 2021.

" Да ви кажа почтено... не знам дали в миналото съм се състезавал с " чисти " противници. Смятам, че в това отношение има проблеми, свързани с обстоятелството, че не всички сме равнопоставени, което е смущаващо. ", разяснява Фелпс.

23-кратният олимпийски първенец има вяра, че е бил измежду най-често подлаганите на допинг проби, само че актуалната система за мониторинг не работи вярно.

" Ако тестват всички по този начин - ужасно, само че знам, че не се случва. Докато не стане, нищо няма да се промени. ", съобщи Фелпс.

Въпреки че се надява олимпийските игри в Токио, които трябваше да се проведат това лято, само че бяха отсрочени с година поради пандемията с ковид, да се състоят през 2021 година, Фелпс има своите терзания.

" Няма логичност да събереш на едно място десетки хиляди спортисти, доброволци, треньори и други. Не си го представям. Стискам палци имунизациите да са сполучливи и всичко да бъде наред, само че не знам, има прекомерно доста въпросителни. ", разяснява рекордьорът по олимпийски медали (28).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР