Легендата в чалгата Милко Калайджиев е номиниран от ДПС за

...
Легендата в чалгата Милко Калайджиев е номиниран от ДПС за
Коментари Харесай

Гореща мълва от Свиленград вкара Милко Калайджиев в политиката

Легендата в чалгата Милко Калайджиев е номиниран от Движение за права и свободи за претендент за кмет на родния си Свиленград, хвърли бомбата локалният уебсайт e-svilengrad.com. Според изданието новината била доказана с половин уста от локалното управление на придвижването.

Лидepът на партията в граничния град Maлeĸ Xyceин коментирал уклончиво. „ Hитo пoтвъpждaвaм, нитo oтpичaм. Bcичĸo щe e яcнo cлeд дeн-двa “, ĸaзaл Xyceин.

Самият артист реагира малко по-късно на версията, че ще се хвърли в политиката “Това е цялостна нелепост. Нямам упоритости да ставам кмет. ", декларира притежателят на най-известния мустак в страната пред haskovo.live.

Оказа се обаче, че номинация въпреки всичко има и тя е направена на едно от събранията на Движение за права и свободи в Свиленград. “Това не значи, че Милко Калайджиев ще е претендент за кмет на Свиленград от ДПС”, обясниха от регионалното управление на партията. От там не разясниха и изказванието, че артистът е член на партията от една година.

От Движение за права и свободи оповестиха, че в края на месеца ще се организира общинската конференция на партията. Там ще бъдат показани всички номинации, в това число и тази на Милко Калайджиев, и ще бъдат изпратени в София.

Последната дума за претендент за кмет и за бъдещи съветници ще бъде казана откакто бъде разисквана от националното управление на придвижването.

Самият Михаил Калайджиев, който е прочут с артистичното си име Милко, на смешка постоянно е подхвърлял, че един ден ще стане кмет на родния си град. Пак той обича да повтаря, че Свиленград е прочут с трите М - Моста, малебито и Милко Калайджиев.

Според предварителната информация дългогодишният локален властник Георги Манолов няма да се кандидатира за нов мандат наесен, ГЕРБ избират сред локалния водач Мариян Кръстев, някогашния началник на пожарната Валентинт Ангелови и основния проектант на общината Атанас Карчев.

В Българска социалистическа партия пък залагат на Стамо Димитров, бургазлия, който от години живее в Свиленград със фамилията си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР