Легендата в бокса Майк Тайсън демонстрира завидно тяло преди двубоя

...
Легендата в бокса Майк Тайсън демонстрира завидно тяло преди двубоя
Коментари Харесай

Майк Тайсън показа тяло - раздава автографи без тениска преди завръщането си това лято

Легендата в бокса Майк Тайсън показва забележително тяло преди дуела си с ютуб звездата Джейк Пол. Бившият първенец се завръща на кръга това лято, само че сподели положителната си форма преди борбата на 20 юли. 57 - годишният Тайсън ще се изправи против 27-годишният Пол

в шоу мач в Тексас, който ще се излъчва директно в Нетфликс.

През уикенда Тайсън беше във Вирджиния за среща с почитатели, където реши да раздава подписи без тениска. Той позираше на драго сърце пред медиите и подписваше разнообразни сувенири гол до кръста.

По време на самото шоу Тайсън изясни аргументите зад разголените си гърди.

„ Нямам потребност от тениска “, сподели той пред Fiterman Sports. „ Трябва да им покажа на какво залагат! Искам да покажа какъв брой добре наподобявам, в каква форма съм! “, съобщи първенецът.

Тайсън приема идната борба доста по-сериозно от последния път, когато се завърна на кръга. Това беше против Рой Джоунс младши в края на 2020 г

Тайсън призна, че е бил с 100 паунда наднормено тегло за този дуел, който приключи с тъждество. По време на изявлението за FOX той също по този начин разказа в детайли подготвителния си режим.

„ Тренирам всеки ден “, показа той. „ Приемам го съществено. Това е през целия ден, процесът протича през целия ден. Ставам заран, правя работа, по-късно отивам във фитнеса в 13:00 часа, по-късно отивам в залата за мощ и кондиция. След това всичко изначало.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР