Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро вярва, че с привличането

...
Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро вярва, че с привличането
Коментари Харесай

Дел Пиеро: Влахович и Закария ще променят играта на Ювентус

Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро има вяра, че с привличането на и " бианконерите " ще трансформират метода си на игра. Според него тимът на Масимилиано Алегри е станал прекомерно подвластен от играта на контраофанзива. Привличането на Влахович се чака да реши и казуса с реализирането на създаваните голови обстановки.

" Много пъти сме виждали през години да господства в мачове и от време на време да се постанова да играе на контраатаки. Сега виждаме противоположното нещо. Прекалено постоянно се крият зад хубавичко си отбрана. Тези двама нови играчи, изключително, ще дадат нова тенденция на тима ", разяснява Дел Пиеро.

Del Piero backs Vlahovic to change Juventus approach to matches
— Juventus Rooter (News and Updates) (@JuventusRooter)
" има невероятни качества и е доста добър в пазенето на топката. Ако продължи да играе по метода, по който го правеше във, той може да бележи по доста разнообразни способи. Тези играчи ще трансформират, ще донесат възторг и нова мощ на отбора ", добави той.

От началото на сезона има 34 гола в 23 мача в и единствено три пъти е вкарвал повече от два гола. Алегри не инцидентно е подложен на критика за отбранителната игра на тима. " Бианконерите " са пети в класирането и изостават на точка от четвъртия, а в неделя одобряват в мач, в който почитателите ще чакат да видят новите попълнения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР