Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро предполага, че на Пауло

...
Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро предполага, че на Пауло
Коментари Харесай

Дел Пиеро: Дибала получи доверие в Рома и показва най-доброто от себе си

Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро допуска, че на Пауло Дибала му е липсвало доверие в Торино, до момента в който Жозе Моуриньо му е дал цялостен картбланш в Рома, което го прави основен състезател на " Стадио Олимпико ". Ла Хоя вкара гол при успеха на Рома с 2:0 над Република България Залцбург в четвъртък, помагайки на " джалоросите " да се класират за осминафиналите на Лига Европа.

" Той става все по-зрял. Той мина през значими стъпки в Ювентус, някои хубави и други не толкоз, с доста травми ", сподели Дел Пиеро пред " Скай Спорт ". " Той не беше измежду основните герои на Световното състезание, само че имаше значим миг с дузпата на финала. Треньорът Моуриньо мощно искаше прехвърлянето в Рома, би било забавно да разберем по какъв начин Жозе Моуриньо е оформил Дибала този сезон, карайки го да се върне на предходното му равнище. Харесва ми да проучвам тези психически аспекти ", продължи международният първенец с Италия през 2006 година

" Той би трябвало да се усеща мечтан и обичан и тогава демонстрира качества, които в никакъв случай не са му липсвали. Когато човек има поредност, той може да направи разликата ", добави Дел Пиеро. Дибала и Дел Пиеро са близки другари и някогашният италиански национал постоянно посещаваше аржентинеца в дома му в Торино, когато Дибала играеше за Ювентус. Ла Хоя напусна " Алианц Стейдиъм " предишното лято след края на контракта си, който Ювентус отхвърли да продължи заради спортно-технически и финансови аргументи. 29-годишният футболист има 12 гола и 7 асистенции в 23 мача във всички шампионати този сезон. Настоящият му контракт с Рома изтича през юни 2025 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР