Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро говори за играта на

...
Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро говори за играта на
Коментари Харесай

Дел Пиеро: Ще мине доста време докато Юве свикне с идеите на Сари

Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро приказва за играта на отбора под управлението на Маурицио Сари, както и за това коя е съвършената позиция на терена за нападателя Пауло Дибала.

" Сари сътвори толкоз красиви хрумвания за футбол в Емполи и Наполи, само че му лиши време, с цел да ги реализира посредством всекидневни тренировки и непрекъсната връзка. Юве не разполага с толкоз време, защото играят много мачове, тъй че на триньора може да му е нужна повече от година, с цел да успее да приложи концепциите си в тима. Досега не сме видяли задоволително хубав футбол от Юве на Сари, само че имаше първи проблясъци на подобен, тъй че мисля, че са на прав път. Все отново те още са на върха в Серия " А " и имат късмет да се класират за четвъртфиналите на Шампионската лига.

Дибала? Мисля, че позицията тъкмо зад централния нападател е най-подходящата за него, тъй като по този начин може да подава, да диблира и да вкарва голове. Той би трябвало да е покрай вратата, само че не го виждам тъкмо като централен нападател даже в случай че отваря пространства за съотборниците си. Смятам, че той по съвършен метод свързва халфовата линия с нападението ", разяснява Дел Пиеро пред " Скай Спорт Италия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР