Легендата на UFC Джон Джоунс доказа, че е един от

...
Легендата на UFC Джон Джоунс доказа, че е един от
Коментари Харесай

Джон Джоунс се завърна с гръм и трясък в UFC

Легендата на UFC Джон Джоунс потвърди, че е един от най-великите бойци в ММА за всички времена.

Шампионът в полутежка категория направи своя дебют при тежките и завоюва вакантната купа. 

Джоунс оглави събитието UFC 285, което се организира в Лас Вегас. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Негов противник беше някогашен краткотраен първенец в лицето на Сирил Ган. Битката сред двамата завърши по-бързо от предстоящото. 

Джоунс и Ган се бореха за купата овакантена след напускането на Франсис Нгану. За Джоунс това бе завръщане в осмоъгълника след 3 годишно неявяване.

Още от началото на мача Джоунс бе деен и след замяна на удари с крайници, Сирил Ган сбърка. Опит за кроше мина около противника и Джоунс съумя да смъкна съперника на земята и да го притисне до мрежата. Ган опита да възвърне позиция, само че бе солидно заловен за гърлото в опит за гилотина. Ган се съобщи по-късно повече от 2 минути от началото на багра.

Така Джоунс стана първенец в две категории. Направи го пред родната аудитория в Съединени американски щати.

Джон Джоунс е новият първенец на UFC в тежка категория. " Bones " влиза в клуба на малцината бойци, които са печелили купата в 2 разнообразни категории на UFC. Още по-впечатляващо е, че Джоунс не пое никакви вреди в борбата.

Това беше 18-тата поредна победа за Джоунс в UFC. След срещата Джон показа, че е подготвен да се бие със Стипе Миочич. Тази среща евентуално ще се организира през юли в Лас Вегас. Миочич беше в залата и показа, че е подготвен за срещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР