Легендата на Уейн Рууни направи смело изказване за очакваните с

...
Легендата на Уейн Рууни направи смело изказване за очакваните с
Коментари Харесай

Рууни: Тиаго би бил по-добро попълнение за Ливърпул, отколкото Меси за Сити

Легендата на Уейн Рууни направи самоуверено изявление за предстоящите с интерес трансферни интервенции на и. От дни целият свят приказва за желанието на да си тръгне от, като клубът от " " е на първа линия пред всички останали претенденти. Същевременно в щаба на британския първенец са съсредоточили старания върху закупуването на от, който също е кадър на Ла Масия.

" Тиаго би бил по-добро попълнение за Ливърпул, в сравнение с Меси за Сити ", съобщи Рууни, представен от британските медии. " Мисля, че разногласието за купата ще бъде сред Ливърпул и Сити. Ако Ливърпул вземе Тиаго, купата ще остане при тях ", показа той.

" Зная, че Меси остарява, само че той е състезател, какъвто светът в никакъв случай не е виждал преди. Той има всичко - може да основава голове, да бележи, да диктува играта, той е най-хубавият за всички времена. Ако в действителност може да пристигна в Премиър лийг, без значение в кой тим, само че имам вяра, че става въпрос за Манчестър Юнайтед или Манчестър Сити, би било прелестно. Той е измежду дребното играчи, които ще седнал съм и просто ще виждам. Не ме разбирайте неправилно. Играл съм с Кристиано и двамата сложиха стандарти, които нямам доверие, че още веднъж ще забележим. За мен обаче Меси е друго равнище ", сподели още Рууни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР